Redec werkt vijfmaal in uw voordeel

Uw showroom is een uniform geheel.

Uw showroom dient één geheel te vormen, materialen worden op elkaar afgestemd, de vormgeving moet rust en overzicht uitstralen. Thema-hoeken dienen zodanig geïntegreerd worden dat ze de juiste doelgroep aanspreken. Dit alles om uw producten optimaal in de kijker te plaatsen, zodat uw klanten in de juiste sfeer hun keuzes kunnen maken.

Uw verkoop zit in de lift.

Sfeer doet verkopen: dat merkt u snel aan uw verkoopcijfers! Door een evenwichtige inrichting van uw showroom brengt u uw klanten in de juiste sfeer om in alle rust materialen te kiezen, te combineren en te kopen. Uw verkopers kunnen efficiënt werken en de verkopen vlot afhandelen.

Uw klanten komen terug.

Tevreden klanten laten u nooit in de steek, ze blijven klant en vertellen het door aan hun familie en kennissen. Dit vormt uw belangrijkste (en bovendien ook goedkoopste) vorm van publiciteit. Zo bouwt u een belangrijk klantenbestand op waarop u kunt verder bouwen en uw bedrijf in staat stelt door te groeien

U maakt het verschil met de concurrentie.

De hoge graad van maatwerk garandeert u een persoonlijk imago. Uw showroom wordt individueel ingericht, waarbij uw persoonlijke aanpak, gericht op uw klantenkennis bovenaan staat. Daarnaast wordt er in hoge mate rekening gehouden met flexibiliteit; uw productengamma verandert steeds snellen, uw inrichting wordt zodanig vormgegeven dat u in een minimum van tijd kunt inspelen op de laatste trends, zo blijft u steeds uw concurrenten een stapje voor

U houdt zelf de touwtjes in handen.

One-stop-shopping, sleutel-op-de-deur of cherry-picking? Dat kiest u zelf. Redec biedt een waaier aan activiteiten, te beginnen bij de productie en levering van presentatiedisplays, tot het compleet inrichten en afwerken met systeemwanden, balies en vergaderruimtes, schilder- en elektriciteitswerken, vloerbekleding en verlichting. U kiest zelf van welke diensten u bij Redec wenst gebruik te maken. De coördinatie van de werken kan zowel door uzelf als door Redec behartigd worden.